MAT & SERVERING

MAT OCH BARER

På festivalområdet finns matservering och barer som serverar maträtter samt öl, vin, drinkar, läsk, vatten och alkoholfria alternativ. Festivalområdet fungerar som ett enda stort serveringsområde, du kan alltså handla din mat och dryck och ta med dig dit du vill på området. Du behöver alltså inte stressa i dig din dryck inför en spelning.

ALKOHOLPOLICY

Vi har strikta regler om vilka som får handla och dricka alkohol på vårt område. Du måste vara 18 år och kunna legitimera dig med giltig legitimation. Är du under 18 år och berusad kommer det leda till en polisanmälan och avvisning från festivalområdet. Stickprov kan komma att ske på området vid misstanke om minderårig berusning.

Det är förstås absolut förbjudet att langa alkohol till minderårig vilket i förkommande fall anmäls till polisen och personen avvisas från festivalen.

Är du för berusad och vill handla alkohol kommer vi erbjuda dig vatten eller läsk istället och du riskerar att bli avvisad från området. Är du för berusad kan du också nekas inträde till festivalområdet. Detta oavsett om du har biljett, armband och har fyllt 18 år.

Tänk på att hantera alkohol ansvarsfullt för din och andras skull så det blir en rolig festival för alla.